Workshopy

Naše workshopy jsou praktické, zaměřené na pochopení a rozvoj konkrétní dovednosti. Pracujeme formou příklad – princip – procvičení – reflexe, protože chceme, aby účastníci pocítili okamžitý přínos jak v práci, tak osobním životě. Workshopy pro vás designujeme na míru na základě vstupního rozhovoru a analýzy vašich potřeb. Chceme, abyste své peníze a energii vynakládali smysluplně.

Jak si to představit?

Představte si intenzivní půlden plný cvičení a praxe. Sdílíme ve skupině, pracujeme ve dvojicích či trojicích, zkoušíme a sbíráme zkušenosti, o kterých poté mluvíme a hledáme v nich přínosy a přesahy do svých profesí, rolí či situací. Řídíme se principem „minimum teorie, maximum praxe!”  Naším cílem je, aby každý z vás odešel s několika konkrétními nástroji/kroky, které můžete okamžitě nasadit a posouvat tak nejen sebe, ale i své okolí.

Z čeho je workshop složen?

Obsah na míru: Na základě analýzy potřeb sestavíme workshop, který odpovídá výzvám a cílům vašeho týmu.

Příprava: Materiály k mini-studiu před workshopem s klíčovými teoretickými koncepty a slovníčkem pojmů.

Minimum teorie, maximum praxe: Účastníci tráví většinu času praktickými nácviky. Workshop není přednáška, je to společný zážitek.

Digest: Po workshopu obdržíte digitální shrnutí klíčových principů, doplňující materiály a doporučení k dalšímu rozvoji.

Retrospektiva: Dva týdny po workshopu se potkáme online na 60 minut a uděláme si společnou reflexi, zodpovíme otázky a nejasnosti a poradíme se, jak každý může na svém rozvoji dál pracovat.

Formality

Osobně nebo online?

Umíme oboje.
Pokud pracujeme online, využíváme pro vedení a vizualizaci workshopu sdílenou nástěnku MIRO.

Cenové rozpětí

Cena workshopu závisí na délce.

Obvykle pracujeme s dvěma formáty:
Půldenní workshop (3 hodiny + 60 minut online retrospektiva) začíná na 27 000 Kč. Celodenní workshop (6 hodin + 60 minut online retrospektiva) začíná na 48 000 Kč. 

Zvažte však, jestli celý den nebude příliš náročný na vaši mentální kapacitu. My doporučujeme celodenní workshopy rozdělit na dva půl dny. 

Modelový příklad

Představte si:

Tým, který chce být kreativnější, lépe si předávat nápady a hledat nová řešení.

Naráží u toho ale na:

  • hádky,
  • vyhrocené situace
  • a vzájemné nepochopení.
  • Lidé si vzájemnou kritiku nápadů berou osobně.

Po analýze potřeb připravíme workshop zaměřený na nástroje pro to, jak se dobře a konstruktivně pohádat. Společně projdeme cvičeními, jak konflikty pojmenovat, deeskalovat, jak aktivně naslouchat a hledat shodu.

Na závěr účastníci dostanou digimanuál, aby si mohli klíčové principy a nástroje kdykoliv zopakovat.

A po dvou týdnech se s týmem znovu potkáme na retrospektivě a řekneme si, jak nové přístupy fungují a jak je třeba ještě upravíme.

Další nástroje, které využíváme

Na základě nezávazné schůzky vám sami doporučíme, jaký nástroj je vhodný právě pro vás.

Naučíme vaše týmy komunikovat

Každá firma je unikátní, a proto u nás nenajdete žádná univerzální řešení. Abychom vám mohli navrhnout přesně to, co potřebujete, nejprve vás musíme dobře poznat. Úspěch začíná kvalitním rozhovorem.